Voor informatie: 0184-661275|info@denhartogbv.com

Onderhoud & motorolie

Esso en Autofood:»»Onderhoud & motorolie
Onderhoud & motorolie 2018-06-25T12:40:56+00:00

Olie op tankstations

Naast tanken kunt u op tankstations ook smeermiddelen kopen. Voor het voortbewegen van uw auto heeft u brandstof nodig. Om uw motor in optimale conditie te houden heeft u echter ook motorolie nodig. Deze motoroliën kunt u kopen bij een autogarage, maar deze kunt u ook aan uw pomp kopen.

Alle bemande Autofood en Esso tankstations van Den Hartog verkopen verschillende motoroliën die geschikt zijn voor uw auto. Klik op de knop rechtsonder om een actuele lijst van deze bemande en onbemande tankstations te downloaden.

Waar koop ik olie?

Olie kunt u kopen bij al onze bemande tanklocaties. Hieronder vindt u een lijst met de locaties die bemand zijn, maar ook de locaties die onbemand zijn. Hier kan u tegen een hoge korting ook tanken. Naast tanken en olie kopen kunt u op enkele locaties uw auto wassen, uw kleren wassen of versnaperingen halen.

Waar kan ik tanken?

brandstoffen van esso

Den Hartog heeft een netwerk van Autofood en Esso tankstations. Met een Carfood tankpas kunt u bij al deze locaties tanken.

brandstoffen van esso autodieselolie gasolie

We hebben een uitgebreid tanknetwerk in de Alblasserwaard, Krimpenerwaard en Noord-Brabant.

Kijk welke motorolie geschikt is voor uw auto

Als u klikt op de knop hieronder kan u zien welke motorolie voor uw auto geschikt is. Op de site vult u uw kenteken of autotype in en daarna krijt u de aanbevolen motorolie te zien. Zo weet u zeker dat u de juiste olie heeft en komt u niet in de problemen.

Kijk welke olie geschikt is voor uw auto

 Of bepaal dit bij uw tankstation

Om te bepalen welke motorolie u nodig heeft kunt u gebruik maken van het kenteken hierboven. Echter heeft u niet altijd toegang tot deze website. Maak daarom gebruik van de tablet die u kunt vinden op enkele van onze bemande tankstations. Deze tablets geven op basis van kenteken weer welke olie geschikt is voor uw auto. Deze motorolie kunt u vervolgens uit het schap in de winkel halen.