Voor informatie: 0184-661275|info@denhartogbv.com

Wasstraat

Esso en Autofood:»»Wasstraat
Wasstraat 2018-11-05T08:58:21+00:00
Carwash Wasstraat Esso Aalst

Bij verschillende tankstations van Autofood en Esso is het ook mogelijk om u auto te wassen. Na een luxe wasbeurt kunt u weer met een prachtige auto de weg op. Dit wassen van uw auto kunt u doen in de wasstraat bij deze tankstation. Deze wasstraten bestaan uit volautomatische wasmachines. Uw auto wordt gewassen terwijl u kunt genieten van een heerlijk broodje uit de shop. Na het wassen kunt u uw auto af tanken en bent u klaar om op vakantie te gaan!

Carwash

Naast tankstations met een carwash waar uw auto automatisch gewassen wordt, hebben verschillende tankstation ook wasboxen. Bij deze wasboxen heeft u alle gereedschappen en wasspullen bij de hand om uw auto schoon te maken. Ook kunt u hier uw auto direct uitzuigen.

Op de kaart hieronder kan u kijken welke tankstations een wasstraat of wasbox hebben, maak hierbij handig gebruik van de filter. Kom naar een van de tankstations en laat uw auto weer blinken.

Spaar voor een gratis wasbeurt

Bij sommige tankstations in het Autofood netwerk is het mogelijk om te sparen voor een gratis wasbeurt. Maak gebruik van de stempelkaart van Autofood. Wanneer u 20 maal 20 liter tank krijgt u de mogelijkheid om een gratis wasbeurt te draaien in de carwash. Doet u ook mee? Volle spaarkaarten worden direct verzilverd voor een waskaart.