Voor informatie: 0184-661275|info@denhartogbv.com

Over ons

Esso en Autofood:»Over ons
Over ons 2018-06-25T12:31:58+00:00

Historie

Den Hartog is opgericht in 1948 door Dirk en Gerrit den Hartog. Vanaf het begin is gewerkt onder het motto “kwaliteit gaat boven alles”. Dit alles heeft geresulteerd in een bedrijf dat in omvang behoorlijk is toegenomen. Den Hartog staat in de Nederlandse markt bekend als een betrouwbare en degelijke leverancier van kwalitatief hoogwaardige motorbrandstoffen (onder de merknaam Autofood) en smeermiddelen.

Alles in eigen hand

Den Hartog heeft het proces van opslag tot en met levering in eigen hand. Den Hartog beschikt over een voorraad smeermiddelen die behoort tot de grootste in Europa, een voorraad met een grote diversiteit aan producten, eigen transportmiddelen en een uniek logistiek systeem. Hierdoor is Den Hartog in staat bestellingen binnen 24-48 uur bij haar klanten te bezorgen. In het hele proces is geen afhankelijkheid van derden. Ook beschikt Den Hartog over een eigen technische dienst.

Advies: technisch & product

Technische installatie

Den Hartog beschikt over een eigen technische dienst die installatie-,  onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert voor haar klanten. Den Hartog levert en installeert bovengrondse installaties voor afgewerkte olie en smeermiddelen, voor welke werkzaamheden zij door KIWA is gecertificeerd. Naast deze installatiewerkzaamheden voert de technische dienst van Den Hartog het preventieve onderhoud uit. Ook repareert zij defecten aan olie- en vetinstallaties of onderdelen hiervan zoals vloeistofmeters, pneumatische pompen, haspels en oliemeters. Den Hartog ontzorgt u bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en adviseert u graag rondom de milieutechnische vraagstukken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen Den Hartog een belangrijk onderwerp. Den Hartog neemt op dit gebied haar verantwoordelijkheid. Een belangrijk onderdeel hierin is de samenwerking met leveranciers en klanten, waardoor: (1) de belasting van het milieu wordt verminderd, (2) de veiligheid en de kwaliteit van de leefomgeving worden verhoogd, (3) een duurzame economische ontwikkeling wordt bevorderd, en (4) ontwikkelingsorganisaties worden door ons ondersteund.

Bedrijfsfilosofie

  • Afspraak = afspraak;
  • Alleen levering van kwalitatief hoogwaardige producten;
  • Grote voorraad om snel te kunnen leveren;
  • Langdurige relatie met klanten;
  • Meedenken met onze klanten en prospects;
  • Snel & alert reageren;
  • Vernieuwende uitstraling;
  • Duurzaam ondernemen;
  • Exclusief door de combinatie van haar grote voorraad Mobil smeermiddelen en Autofood motorbrandstoffen.

Tankpark Den Hartog