Voor informatie: 0184-661275|info@denhartogbv.com

Autofood Schuurmans wordt Esso Schuurmans

Esso en Autofood:»Autofood Schuurmans wordt Esso Schuurmans

Misschien had u het al gehoord, maar sinds kort is er het een en ander veranderd in het landschap van Geffen, Nuland en Vinkel. Het voor u vertrouwde gele tankstation langs de Papendijk is verbouwd en voorzien van de rode kleuren van Esso. Sinds begin augustus is de naam van het tankstation ook officieel Esso Schuurmans.

Tankstation Schuurmans voert al jaren het merk Autofood, wat u vast niet ontgaan zal zijn. Nu al staat het tankstation bekend om zijn service. Straks wordt deze service gecombineerd met de kwaliteitsbrandstoffen van Esso.

Extra korting

Om de omkleuring van Autofood naar Esso feestelijk te openen is in het weekend van 16-18 augustus 2018 mogelijk te tanken tegen extra korting. U heeft dus nog twee dagen om te profiteren van deze extra korting!

Direct naar dit tankstation

Carfood pas

Bij dit tankstation kunt u tanken met de Carfood tankpas. Met deze tankpas tankt u met een vaste vooraf afgesproken korting. U krijgt een aanbieding op maat!

Mocht u geïnteresseerd zijn in tanken bij Esso Schuurmans, komt u gerust een keer langs. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij open van 07.00 tot en met 20.00. Op zaterdag is de shop open vanaf 08.00 tot 19.00 uur. Uiteraard kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week tanken.

Feestelijke opening Esso Geffen Schuurmans
Feestelijke opening Esso Geffen Schuurmans
2018-08-17T09:59:14+00:00