Voor informatie: 0184-661275|info@denhartogbv.com

Herlancering spaarsysteem Esso Extras

Esso en Autofood:»Herlancering spaarsysteem Esso Extras

De herlancering van Esso Extras. In het najaar van 2018 is het zover. Een app, een webshop, nog meer verzilveringsmogelijkheden. Esso zet zijn spaarsysteem opnieuw in de markt. Het vernieuwen van Esso Extra dient maar één doel: Gebruiksvriendelijkheid vergroten. Met behulp van een app, een webshop en nieuwe manieren om uw punten te verzilveren hoopt Esso tegemoet te komen aan de wensen van de consument. Daarnaast moet het nieuwe spaarsysteem ook veiliger zijn voor de mensen die er mee werken of er gebruik van maken. Een voorbeeld hiervan is dat fysieke cadeaubonnen niet meer op het tankstation of in de omloop zijn.

Bent u al geregistreerd als Esso Extras klant?

Ik ben geïnteresseerd in Esso Extras

App Esso Extras

In een mobiel tijdperk wordt een app op de mobiele telefoon steeds belangrijker. Vandaar dat de belangrijkste vernieuwing aan het Esso Extras systeem de Esso Extras-app is. Het doel van de app is gebruiksvriendelijkheid voor de consument. Deze gebruiksvriendelijkheid is gestoeld op drie pijlers:

  • Eenvoudig punten sparen met app en kaart
  • Eenvoudig punten verzilveren in de webshop en op het tankstation
  • Duidelijk info

Het wordt dus mogelijk om met de pas te sparen en te verzilveren. Maar het wordt dus ook mogelijk om met een app te sparen en uw gespaarde punten te verzilveren. Lees hieronder meer over het nieuwe sparen en het nieuwe verzilveren.

Sparen

Voorheen was het alleen mogelijk te sparen op bemande tankstations. Met het nieuwe spaarsysteem moet het ook mogelijk zijn te sparen bij tankstations die onbemand zijn. Ook kunt u vanaf nu sparen met de hierboven genoemde app.

Beloningen

Wat betreft de beloningen wordt Esso Extras ook anders. Zo is het straks niet meer mogelijk om een fysieke cadeaukaart bij het tankstation op te halen. Dit wordt veranderd in het ophalen van een digitale cadeaukaart in de webshop.

Het verzilveren van uw punten kunt u doen in de nieuwe webshop maar ook nog steeds in de shop. Met het nieuwe Esso Extras systeem is het mogelijk om ook shopproducten als broodjes, koffie of andere producten te kopen. Daarnaast kunt u in de webshop digitale cadeaukaarten of een vrijetijdsaanbieding bestellen. De aankoop in de webshop ontvangt u daarna digitaal. Cadeaukaarten zijn daardoor niet meer fysiek aanwezig op de tankstations, wat u en onze veiligheid verbeterd.

Introductie spaarsysteem

De verwachting is dat de herlancering van Esso Extras plaats zal vinden in september, op bemande stations die de benodigde infrastructuur geïnstalleerd hebben. De herintroductie bij onbemande tankstations wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2019.

Heeft u in het begin nog niet geklikt op de registratieknop en bent u wel geïnteresseerd? Klik dan op de knop hieronder.

Direct registreren voor de nieuwe Esso Extras
2018-07-17T16:09:28+00:00